• Interiør,  Mitt hjem,  Tilbud,  Tips og inspirasjon

  Interiør på budsjett!

  -Kan man få det fint i hjemmet med interiør på budsjett?

  Velkommen til min nye blogg! Denne er dedikert til interiør på budsjett! Hvordan få det fint hjemme, samtidig som det ikke tømmer bankkkontoen din.

  Salg salg salg

  Jeg elsker ord som salg, tilbud, rabatt, 3 for 2, billig, halv pris og 70%. Den siste er nok favoritten…

  Yaaass!

  Noen ganger slår heldigvis fornuften inn og jeg tenker: trenger jeg egentlig et firemannstelt? Ikke liker jeg camping, og noe friluftsmenneske kan jeg ikke skryte på meg! Og noen ganger klarer jeg faktisk å gå forbi det store «50%» skiltet… Neida.. Sååå gale er det ikke. Kanskje bare litt.

  Mange ganger har jeg sett meg blind på tilbud, og klesskapet mitt har endel klær med merkelappen fortsatt hengende på.. Ser jeg noe til 50% avslag, tenker jeg automatisk at den MÅ jeg ha! Kjenner du deg igjen?

  Som når jeg bryter dietten for 900.000’nde gang fordi Freia har fire 200g sjokoladeplater for 100 kr. Det er jo så billig at jeg spise sjokolade. I dag. Igjen. Eneste jeg vinner på det er kilo på kroppen. Og ikke for å skryte, jeg har ganske mange av de kiloene fra før!

  Nå høres jo det nesten negativt ut med salg, og det er det jo ikke! Trikset er å kun kjøpe det man virkelig vil ha (bortsett fra den sjokoladen da) eller behøver. Tenk sånn: Kommer det til å gjøre livet bedre eller lettere? Sannsynligvis ikke, men man tar seg gjerne litt i nakken og ikke kaster seg blindt over salgshyllen i butikken.

  Jeg vet ikke om jeg kan kalle salg en hobby, men i denne bloggen skal jeg kombinere nettopp dette og med en annen interesse jeg har; interiør.

  Din stil – ditt budsjett

  Jeg vil vise deg hvordan du kan få din stil i hjemmet – på budsjett!

  Kanskje du vil ha et hjem som ser ut som det kommer rett fra et interiørmagasin? Eller bare ha det fint og koselig? Jeg deler mine egne bilder og erfaringer, samt tips på hvordan du kan gjøre det samme uten og tømme bankkontoen. Få ditt interiør på budsjett!

  Følg meg gjerne på instagram (abels_hus) hvor jeg ukentlig deler tips, tilbud, rabatter og inspirasjon med deg!

  Kjøkkenet i huset. Se flere bilder her:
  http://www.instagram.com/abels_hus